UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc to że ktoś wymaga wsparcia to zło natomiast mam sygnały że ECUS to instytucja nie traktująca podopiecznych z należytym szacunkiem. Kiedyś przyjąłem rolę reprezentanta pewnej matki zastępczej podczas rozmowy z pracownikiem socjalnym na jednej rozmowie problem chyba się skończył bo po raz kolejny nie prosiła o pomoc. Natomiast sam uznaje że pracownikom ECUS brak delikatności ale rozumiem wypalenie zawodowe - rzecz ludzka szczególnie że jest wiele osób żyjących na dość wysokim poziomie i korzystających z wparcia głownie dawna ekipa z Granicy Polsko Rosyjskiej. Nic nie jest idealne ale ECUS miota się w sztywnych ramach programów jakie napisał i trochę "karmi sam siebie " produkując sterty papierów. Ale jakoś sobie radzą i chyba dobrze że są bo bez nich wielu by utonęło już dawno Mama nadzieje że dadzą radę nie wypalić się do cna bo ciągłe słuchanie o problemach dołuje, ,, ,
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-19)
  • @MariuszLewandowski-Fc - O proszę i tutaj nasz wszechwiedzący wi... Proponuję ludu Elbląga wybrać tego wszechwachowca wszechdziedzin na stanowisko ekspert od wszystkich spraw ludzkich, zwierzęcych i kosmicznych przy prezydencie miasta. Prezydent na pewno zyska, wyda się wtedy bardzo mądrym, bardzo ładnym i bardzo pucio, pucio...
  • MariuszLewandowski-Fc No cóż miło mi że budzę w kimś takie miłe skojarzenia... Ekspertem jestem też od spraw Galaktycznych ale to jakoś w zarządzaniu Elblągiem nie pomoże.... Natomiast nie jest tajemnicą że oczekuje wyznaczenia miejsca pochówku lub kremacji psów.... Mój ma już lat i co prawda jest w świetnej formie ale czas oby nas tyka, ,, ,AAAA ma Pan kiepski gust nazywając mnie ładnym. Nie noszę krawata....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-19)
Reklama