UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kosmita, Wcisło, pielęgniarko z wykształcenia, dyrektorko szpitala Elżbieto G. , Ilu przyjmiecie dohtorów od damskich kanalizacji, inżynierów do Elbląga? Za ich czyny będziecie osobiście odpowiadadać prawnie????? Kosmita i inni oczekuję na odpowiedź
  • @??? - Kolana pewnie masz zdrowe, ale ja na twoim miejscu na wszelki wypadek zrobiłbym sobie kolonoskopię.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    0
    dr inż.(2025-02-18)
  • Kosmita @??? - Przyznam, że aż mi trochę głupio. Nie wiem naprawdę co powiedzieć, zatkało mnie dokumentnie. Czy mam teraz wystąpić w roli arbitra elegancji, czy też może mam się obiczować z góry na dół? Wychodzi na to, że jestem jednak jakąś siła sprawczą rzeczy, które w koło się dzieją. Hm… intersujące. Czyli jednak słowem, może trochę dziwnym, można zaistnieć w świadomości społecznej. Czuję wielką przyszłość przed sobą. Od dziś podwajam swoje wysiłki na rzecz… A to już niech zostanie moja słodką tajemnicą.
    0
    0
    Kosmita(2025-02-19)
  • @??? - Afera WizowA, kolejny kamyczek do ogródka populizmu i socjopatii. Populizm i socjalizm wydał tyle wiz wspomnianym przez szanownego pana osobnikom, że właściwie to nikt takiego wyniku nie zrobił wcześniej i później też będzie trudno ich pobić. GM nie pisze o pomocy humanitarnej wobec uciekinierów z Ukrainy.
    3
    2
    GłębokaMyśl(2025-02-19)
  • Kosmita @??? - Osobliwość zwąca się „???” raczyła zakończyć swój wywód „Kosmita i inni oczekuję na odpowiedź”. Jam się odpowiedział ale Osobliwość zwąca się „???” niestety nie. I co teraz Osobliwościo zwąca się „???” ? Ten czwarty pytajnik to mój, tak na zakończenie zdania pytającego.
    0
    0
    Kosmita(2025-02-19)
Reklama