UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • To teraz PiSowcy się odpalają.....
  • Wyborcy pisu wierzą tylko w to co im mówi jarek. Kazał wspierać to wspierali. Jarek zaczął płuc jadem na orkiestrę to jego wyznawcy robią to samo.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    26
    Kiedyś był porządny(2025-11-07)
  • Od kilku lat pisowcy atakują orkiestrę i Jurka bo nie mogą nic z tego ukraść a fundacja WOŚP mimo nasyłanych dziesiątek różnych kontroli działa dalej. Żadna kontrola nie wykazała nieprawidłowości
    8
    24
    Ból d... pismanów(2025-11-07)
  • @Ból d... pismanów - Dawaj pieniądze naczelnemu żebrakowi. Twoja kasa, twoja głupota, ale od innych się odczep. Ponoć jest demokracja. Czy Owsiak rozliczył kasę na tzw. "sepsę". Dlaczego firmy publiczne biorą w tej szopce udział?
  • Jak odpalają się POKOwcy to nic ich nie przebije. Widać pod każdym artykułem.
  • @bra - tylko polexit nie płacz pózniej na info że blokują twoje wypociny ujadaczu
    6
    1
    nielubiekaczek(2025-11-07)
  • @bra - A dlaczego spółki skarbu brały udział w kampanii wyborczej PiS w 2023 r. ?
  • @bra - Złotówki nie wydano ze spółek skarbu Państwa na WOŚP. Chcesz dopłacasz np. do kawy na Orlen.
  • @bra - To się oczep od WOŚP. Moja kasa moja sprawa. Ty wyślij na Rydzyka.
  • Precz z Jurasem prywaciarzem i PO-litykierem.
  • MariuszLewandowski-Fc Mój drogi to że wrzucasz do puszki Swoje pieniądze to rzecz Twoja a to że akcje nagłaśnia Telewizja Publiczna i Polskie Radio utrzymywane z moich podatków - już nie. To że wolontariusze zbierają kasę jest fajne ale to że z tej kasy / lub z zysków dzięki niej wygenerowanym/ opłaca się psychodeliczne festiwale o zabarwieniu politycznym w jak najgorszym tego słowa znaczeniu już nie. Proponuje poczytać Uzasadnienie Wyroku WOŚP przeciwko Wielgucki i kilka sprawozdań WOŚP a pytania pojawią się same. Na moje pytania Pan Krauze rok temu nie umiał odpowiedzieć ponieważ w sprawozdaniu są koszty organizacji akcji a sztab w Elblągu nie dostał nic poza gadżetami reklamowymi. Jestem Rakiem nie Baranem i jak ktoś mnie olewa / a WOŚP zaprosiłem do debaty w Elblągu dotąd nie mam odpowiedzi / to ja olewam jego. Człowiek uczciwy nie ucieka od pytań - szmodaki oszuści i złodzieje tak.
    7
    5
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-07)
  • @MariuszLewandowski-Fc - To kwestia do przemyślenia, już nikt nie czyta tych farmazonów.
  • @MariuszLewandowski-Fc - To Pan jest tym Mariuszem Lewandowskim, który jako członek Komisji Wyborczej w Elblągu przyznał, że nie liczył należycie wszystkich głosów "bo byliśmy już zmęczeni" i stwierdził, że skoro zostało ileś głosów jeszcze do sprawdzenia, a nie chciało się sprawdzać, to wymyślił, że zgodnie z dotychczas wyliczoną proporcją rozdzielą głosy tak, jak wskazuje tendencja, bez faktycznego sprawdzenia kart do głosowania? Czy to tylko zbieżność nazwisk?
    6
    0
    Młody Adept(2025-11-07)
  • MariuszLewandowski-Fc @Młody Adept - Myli Pan fakty - owo stwierdzenie należało do SSA Michał Bober którego nagrałem sporządzają protokół z obrad Komisji który następnie przekałem mediom. Ja przed prrzerwą ktorą Sędzia zaplanował poprosiłem o wydanie elektronicznych protokołów z komisji obwodowych żeby je policzyć samemu - cała komisja łącznie z Panem Sędziom głosowała przeciwko. Byliśmy zmęczeni to fakt ale to nas nie zwalniało z obowiązków i dlatego uważam że stan sędziowski co do zasady jest całkwoicie amoralny ponieważ protest wyborczy jaki złożyłem został oddalony. W II Turze na moj wniosek liczono głosy na III sposoby - ja na arkuszu kalkulacyjnym w laptopie w systemie PKW i na ręcznym arkuszu papierowym. Wyniki trzech metod się zgodziły i każdy mógł spokojnie podpisać protokół wyboru Witolda Wróblewskiego na Prezydenta Elbląga. Generalnie coś Panu świata tyle że nie do taktu To nagranie nie było pierwszym moim nagraniem z takiej akcji ani ostatnim ale akurat to słyszała cała Polska i stało się jednym z najgłośniejszych nagrań tamtego okresu. Głośniejsze było tylko Referendum i jakby co to byłem jednym z 11 ludzi którzy je zainicjowali. Jeszce coś ?
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-07)
  • @Młody Adept - Serio ? To ten Mariusz Lewandowski ? Oszust ?
    2
    0
    Bardzo słabe(2025-11-08)
  • MariuszLewandowski-Fc @Bardzo słabe - To faktycznie bardzo słabe więc informuję Szanownego Pana że teza iż jestem oszustem narusza moje dobra osobiste ma Pan zatem 24 godzinu na to by moje oszustwo udowodnić lub za pomówienie mnie w poście pod tą publikacją przeprosić. Jest 08-11-2025 godzina 6-45.Jeśli za 24 nie znajdę dowodu iż kogoś oszukałem lub przeprosin zostanie Pan namierzony przez pracowników Wydziału Cybeprzestępczości KW Policji w Olsztynie i za jakieś poł roku stanie Pan przed sądem gdzie stanie Pan przed podobnym wyborem tyle że wtedy to już będzie Pana kosztowało. Kilku ludzi ma do opublikowania zaległe przeprosiny ale ponieważ jakoś mi na tym nie zależy dotąd nie zawiadamiam Wydziału Wykonywania Orzeczeń o braku realizacji wyroków ale chyba pora ten stan zmienić. Czas start...
    0
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-08)
  • @Ból d... pismanów - Nie jestem za PiS a Jurka mam za oszusta
  • @Xxxl - Nie chcesz, nie wspieraj i tyle. Nie udowadniaj ludziom że oszustem, bo dla mnie nim nie jest. Po co ciągle tu miauczysz kombinując by ludzie ci uwierzyli. Siedź sobie po prostu w finał orkiestry w domu i tyle, pozwól bawić się innym. Mamy w końcu wolność chyba? Nawet od takich jak TY też
  • MariuszLewandowski-Fc Kolega z postu powyżej doskonale rzecz ujął - WOŚP korzysta z ogromnego bezpłatnego wsparcia publicznego i w tym zakresie to jest temat dyskusji publicznej. Jeśli mam płacić za zabawę innych to mam prawo zaprotestować i w skrócie o to chodzi - wydatki WOŚP to festiwale dla wybranych połączone z indoktrynacją polityczną i światopoglądową. Wolność nie polega na tym że wszyscy pracujemy żeby kilku wybranych mogło się zabawić, ,, ,Coś pomyliłem czy to dość jasny wywód > ?
    2
    5
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-08)
Reklama