UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dlaczego takie rzeczy jak remont chodnikow czy budowa drog rowerowych sa finansowane z BO? To nonsens tego plebiscytu! Kiedy budowa drogi rowerowej do odcietej od miasta Dąbrowy? Ani chodnika, ani drogi rowerowej. Ale na drogie gale, koncerty dla swoich za 300 tys zl to maja?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    39
    10
    korba666(2025-03-19)
  • @korba666 - no to jestem ciekawy, czy wybudował byś za 300 tyś. zł chodnik i drogę rowerową do Dąbrowy? czy wiesz co to jest budżet miasta i jakie są jego składniki? warto się poduczyć i wtedy zabierać głos, ot co.
  • @wiem - Tak wybudowalbym drogę dla rowerów za te pieniądze. Ale tłuste pazerne koty z PO chcą coś jeszcze zachachmecic aby wpadło im do kieszeni. Killka lat temu tłuste pazerne kocury z PO PSL Lewica obliczyły odbudowę mostka elewów na2,5 mln zł. Dziś pewnie już by zaśpiewali że chcą 3,5 mln albo i więcej za ten drewniany mostek w lesie. Jako elblążanin żądam od POwcow zwrot pieniędzy za ankietę propagandową odnośnie portu i zwrot za tą chucpe dla swoich. To jest 450 tyś zł jakie wpuscili w kibel.
    2
    3
    Korba666(2025-03-19)
  • @korba666 - Droga rowerowa na Dąbrowę jest przez Bażantarnię po trasie Green Velo,
  • Rowerem szosowym przez bażantarnie po tych kamieniach? Zwariowałeś? Ta droga rowerowa i chodnik powinna sie zaczynać od myjni przy centrum handlowym na Królewieckiej. Tam chodzi poboczem mnostwo ludzi na ogrodki działkowe, Ludzie idacy z i do Dabrowy tez maja isc przez bażantarnie? Kto tak POstanowił Departament nissana? Wy tam widac w tym UM z mysleniem macie na bakier. Robic chodnik i droge dla rowerow tam gdzie powiedziałem i nie dyskutować! Wam sie widac ostro w glowkach POprzewracało, to wy jestescie dla nas a nie na odwrot, to wy macie sluzyc nam.
    1
    0
    korab666(2025-03-20)
Reklama