UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jeśli będzie stało w tym samym miejscu, co rok temu, to znów będzie można spojrzeć, co ludziom gra w telewizorach. Czy ktoś w ogóle spytał mieszkańców nieopodal tej atrakcji o zdanie?
  • @Emzi - Kup sobie mieszkanie przy torach i narzekaj, że pociągi jeżdżą. Kup sobie dom przy schronisku i miej pretensje, że psy szczekają. Kup sobie mieszkanie przy lotnisku i narzekaj, że samoloty latają. Kup mieszkanie na starym mieście i narzekaj, że odbywają się imprezy, że są lokale rozrywkowe, że jest nocne życie, że są atrakcje turystyczne. Widać pieniądze nie idą w parze z rozumem, skoro stać na mieszkanie, ale czego i gdzie można się spodziewać to już ciężko pomyśleć i tylko wieczne pretensje do wszystkich oprócz samego siebie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    KapitanSzyderca(2025-06-12)
  • @KapitanSzyderca - Tak się składa, że nie jestem mieszkanką starówki, obok mojego domu przejeżdża tramwaj, a nad głową lata wiecznie pierdzący samolocik, do tego mam pod oknami wieczne wesela i imprezy. Więc wypraszam sobie demonizowanie mnie jako bogatego wyjadacza. Po prostu uważam, że postawienie takiego koła prosto na okna osób tam mieszkających jest niemoralne. Na starówce jest wiele miejsca, można wybrać inne, bardziej odosobnione.
  • @KapitanSzyderca - Hałas na starówce, a naruszenie czyjejś prywatności, to są dwie inne rzeczy. Super, że się w mieście dzieje, ale brakuje tu trochę logiki przestrzennej.
  • @Emzi - "nie jestem mieszkanką starówki" - dlatego postanowiłam wypowiedzieć się w ich imieniu. No jeszcze lepiej. Przy okazji, bo mogło Cię ominąć, od jakichś kilku dziesięcioleci na rynku dostępne są zasłony, firany, rolety, żaluzje itp. No i jeszcze za dnia, okna mają to do siebie, że jak pomieszczenie jest nieoświetlone od środka, to z zewnątrz szyby odbijają światło i właściwie to nic nie widać co się za nimi dzieje. Brnij dalej.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    KapitanSzyderca(2025-06-13)
Reklama