UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Facet nie ma za grosz wstydu (a Ziobro za grosz odwagi)
  • Odezwał się bohater internetowy. Sam nie masz za grosz wstydu i odwagi.
  • @bra - Ależ podjarana pisowska wazelina
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    18
    1
    Chester(2025-11-06)
  • Zobaczymy jaką będzie miała odwagę obecna sitwa jak się zmieni władza a zmieni się szybciej niż się wam zdaję
    0
    10
    LoloManolo(2025-11-07)
  • @LoloManolo - Osiem lat rządzili i jakoś kwitów na Tuska czy Owsiaka nie znaleźli. Wyciągnij wnioski.
  • @LoloManolo - "Zobaczymy jaką będzie miała odwagę obecna sitwa jak się zmieni władza" - Jeśli wygracie - Będziecie się po prostu mścić bezprawnie, czyli tak jak to robi PIS, nic więcej. Niestety dla Was to będzie koniec PIS, z radością dla Polski i tyle.
  • MariuszLewandowski-Fc Kwotów na Owsiaka nie trzeba - dość pytan wynika z analizy sprawozdań finansowych WOŚP z ich strony. I tak jak Kaczyński z obawy przed pytaniami nie wpuścił dziennikarzy na spotkanie wyborcze w EUCHE tak Owsiak nie odpowiedział na propozycje żeby spotkał się w kandydatami na Prezydnta w I Turze. Myślę że Grzegorz Braum zmitłby medialną wydmuszkę Jurka i wcale się nie dziwie brakowi odpowiedzi. Również Pan Krauze nie umiał rok temu odpowiedzieć na proste pytania - zobaczymy jak będzie w tym roku może się przygotuje. Udawanie głupa to ulubiona taktyka oszustów tyle że ja nie mam zamiaru nikomu odpuszczać odpowiedzi co się dzieje z pieniędzmi z publicznej zbiórki. I pewnie nie tylkio ja mam prawo pytać tyle że ja wiem o co pytać i znajdę czas żeby pytania postawić.
    1
    5
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-07)
Reklama