UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc Widzę że coeraz więcej komentatorów odcina się od tego produltu politycznej nijakosci którego nazywam szamondakiem. Ok ale w sejmie leży wniosek mecenasa Wróbla o uchylenie immunitetu Śliwce. Akurat o tym fakcie Redakcja może poinformować ponieważ nie jest to element postepowania w którym ów nieudacznik zasłania się immynitetem pokazując brak odwagi i totalny brak poszanowania dla wyborców. Immunitet ma chronoć Posła przed szykanami ze stony wladzy a nie być narzędziem do tłumienia krytyki wyborców. Naprawdę klasa polityczna i prawnicy w tym kraju wkopali się pod mół i drążą dno i w tej kategorii poseł z Pasłeka jest zdecydowanym liderem
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    6
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-06)
  • @MariuszLewandowski-Fc - A tu błyszczą udacznicy co już się wykopali spod mułu albo mółu(wszak tak wyrocznia napisała)
  • MariuszLewandowski-Fc Dobra dobra nie czytam tego co pisze - fakt. Miszczem ortografii i interpunkcji nie jestem ale za moich czasów dysortografia nie istniała jako schorzenie. A nieskromnie przyznam że akurat to najmniej mi doskwiera.... I co mi zrobisz ?
    1
    5
  • @MariuszLewandowski-Fc - Wiem, wiem też co bardziej doskwiera, ale pisanie poprawnie po polsku to raczej dobry zwyczaj i obowiązek, wystarczyło się uczyć języka polskiego a wszelkie dys.... , a może dysweefologia, po co ćwiczyć?.
  • MariuszLewandowski-Fc Kolego przed maturą ćwiczyłem pisząc setki dyktand - ocena Dobra z częsci pisemnej wystawiona przez śp. Klemensa Borchardta mówi sama za siebie. Tyle że teraz mi się nie chce a nie chce mi się właśnie po to żeby udowodnić że ludzie mniej o poprawność języka dbajacy mają prawo głosu - to się nazywa demokracja. Jak powstanie orto-kracja może znów będę łamał kalwiaturę na czymś co brzmi chrczęści i szczebiocze...
    0
    4
Reklama