UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • ttt fc lewandowski- pewnie znowu na bezrobociu, się nudzi to wypisuje te swoje analfabetyczne wypociny.
  • MariuszLewandowski-Fc @ttt - Te Gargamel ty się nie mądruj, ,, na razie mam jakąs grypę więc mam czas troszkę popisać. Analfabet wtórny - proszę być dokładny, ,, Natomiast nazywanie moich wypowiedzi wypocinami narusza moje dobra osobiste więc oczekuję od Pana przeprosin a jeśłi za 24 godziny ich nie przeczytam pod tą publikacją poszuka Pana wydział cyberprzestępczości KW Policji w Olsztynie i za poł rozku spotkamy się w Sądzie i zapewne będzie się Pan jak wielu innych mocno pociło przeproaszając za to co Pan napisał. Jest godzina 21-35 dnia 7 listopada 2025r. Czas start....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-07)
  • ttt @MariuszLewandowski-Fc - pżlepraśam hrabio von fc
  • ttt @MariuszLewandowski-Fc - starczy ? czy jeszczyje kwiatuszkija naśmalować?????
  • ttt @MariuszLewandowski-Fc - Czy waśćii muzg objął moją korespondencyje, bo ja nie taki pewien !!!!!
  • MariuszLewandowski-Fc @ttt - Ok przeprosiny przyjętę i nie ma sprawy. Doceniam troskę o zdrowie ale myślenie bywa czasem bolesne również dla mnie. Tyle że kruszyć kopi nie ma o co bo jak każdy mogę się mylić lub coś źle pamietać. Ja swojej onylnosci jestem pewien dla odmiany tyle że potrafię przyprosić. Miło że inni też potrafią....
    0
    3
  • ttt @MariuszLewandowski-Fc - Napisał bym niecenzuralne słowo ale już na fc macham f......
  • MariuszLewandowski-Fc @ttt - Polecam słowo szmondak ostatnio barzo je polubiłem wyszkoczyło z zakamarków pamięci i przypomniało fantastycnego faceta który był moim sąsiadem wprost z Warszawy. Co zaś do machania to rozkumiem że na pozegnanie ? Jak komuś rezony brakuje to nich choć koń ogonem pamacha - stara prawda nadal aktualna, ,, ,Czyżbyś zamierzał Pan machać koniem bo to takie niejasne niedopowiedzenie, ,, ,?
    0
    2
Reklama