UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Myslę że ta wasza idąca na pasku władzy gazetka nie powinna prowadzić analiz politycznych. Jesteście gazetą która cenzuruje wypowiedzi, przekazujecie dane IP ludzi którym nie po drodze z PO. A jak wpis napisał ktoś od Was, to nagle twierdziliście że bronicie go jak niepodległośći. Faktycznie trzeba mnieć tupet żeby stracić kręgosłup dla kasy.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    29
    58
    ja elblazanin(2025-11-17)
  • MariuszLewandowski-Fc @ja elblazanin - No cóż widzę że rozum uciekł że nawet go nie widać... Pan Gęsicki zawsze był zwolennikiem Tuska / jakiej partii by on nie przewodził / i rzecz raczej nie za wiele ma wspólnego z kasą ponieważ to Infoelblag stało się płatną tubą propagandową Pisu i Śliwki w zamian za zlecenie spółek Skarbu Państwa. Trzeba mieć tupet i mordę błazna żeby nie wiedzieć że Linia Redakcji jest pojęciem z prawa prasowego którego reformy szmondaki z Pisu nie dokonały podnosząc jednocześnie ceny papieru żeby wykosić konkurencje dla gazet z grupy Polska Press kupionej przez Obajtka za kasę z zawyżonych marż na paliwie Cenzura w internecie jest faktem i to smutnym ale to właśnie sądownictwo jako zorganizowana grupa przestępcza nie potrafiła obronić wolności słowa w obawie że prawda o ich postępowaniu stanie się powszechnie znana. I tak jak powiedziałem Kaczyńskiemu - ziobro powinien spędzić 15 lat w Sztumie właśnie za brak skutecznej reformy sądownictwa.
    8
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-17)
  • @ja elblazanin - Myślę, że jak ci się nie podoba poretEl to sobie czytaj rydzyka lub Sakiewicza i wierz w co chcesz. Jednak skoro już wszedłeś i skomentowałeś to może następnym razem spróbuj ad rem, a nie zwyczajowy wyrzut żółci i frustracji.
    15
    10
    Janusz Kowalski(2025-11-17)
Reklama