UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kilka cytatów/wypowiedzi. „Grzegorz Braun na zdjęciach z podejrzewanym o szpiegostwo Rosjaninem. Co ich łączy?” „ Braun i kontakty z ludźmi rosyjskiego wywiadu. " Ta działalność powinna zostać prześwietlona" „ „Właściwie wszystko, co robi Grzegorz Braun, wpisuje się w cele i metody działań rosyjskich służb wobec Polski. Kto stoi za bojówkami Brauna?” Były oficer służb ostro: „Tak Rosja sprawdza Polskę”, „Powiedzieć o kimś takim "pożyteczny idiota" putinowskiej propagandy, to nie powiedzieć nic. Dziś widzimy, że jego wcześniejsze wizyty w Moskwie nie były przypadkiem. ” „ Niegodziwcy atakują Brauna tego prawdziwego Polaka a on rośnie w siłę. Moim zdaniem poparcie dla Grzegorza Brauna to prawdziwy wskaźnik poparcia przez Polaków polityki Putina i niechęci do Ukrainy oraz antysemickich nastrojów. Kiedyś wojska polskie dotarły do Kremla teraz być może dzięki Braunowi rosyjskie dotrą do Warszawy.. Czas pokaże kim naprawdę jest Braun.
  • MariuszLewandowski-Fc @Czy - Bardzo ciekawy wpis... Proponuje poszukać wypowiedzi Brauna z wizyty jaką zorganizowałem chyba 10 lat temu zanim nastąpiła aneksja Krymu. Jest dostępna na Elblag, net ponieważ Portel uwagi tak nieistotnej wtedy personie nie poświęcił. Wypowiedzi z tamtego okresu są kalką jego obecnych poglądów... Jest taka maksyma o Piłsudzkim ludziach uczciwych oraz " kurwach i złodziejach" proponuje poszukać. Wojska Polskie jako jedyne okupowały Kreml a ich wyjście z twierdzy do dziś stanowi święto narodowe Rosji. Nie sądzę żeby Pana teza była prawdziwa myślę że na swoje 3 złote od wpisu Pan nie zarobił ponieważ myli Pan fakty na których chciał Pan budować wiarygodność owego postu. Braun od zawsze był jest i będzie patriotą i zwolennikiem swobodnego dostępu Polaków do broni. Myślę że właśnie teraz Braun pokazuje własną osobowość i budzi Polaków do kochania tego zniszczonego przez magdalenką kraju. Da swiedania taworiszcz - żeby było Panu łatwiej zrozumieć....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-18)
  • Medium @Czy - Każde dziecko bez wahania powie, że Grzegorz Braun jest piratem. Naprawdę nie trzeba czasu, by się o tym przekonać dorosłym, wystarczy uważna retrospekcja.
    1
    0
    Medium(2025-11-19)
  • MariuszLewandowski-Fc @Medium - Moja droga 0 ile razy miałaś okazję rozmawiać z Panem Braunem ? Korsarz pirat bukanier - wszyscy oni nosili przepaski żeby jedno oko było przystosowane do patrzenia na pokładzie a drugie -na patrzenie pod pokładem i chyba paradokasalnie właśnie wojna na Ukrainie pokazała naoczne że jego "teoria spiskowa o para-pandemii" w istocie była prawdziwa. Natomiast z pewnością działa niekonwencjonalnie zupełnie jak piraci i korsarze i bukanierzy zdobywając Port Makaraibo jak pamiętam atakiem z lądu. To obecnie najbardziej wyrazista postać polskiej i europejskiej sceny politycznej i mama nadzieje że będzie kolejnym po Tusku Premierem naszego kraju właśnie dlatego że widzi jak ten kraj jest niszczony przez system demokracji parlamentarnej jak demokracja zmienia sie w partiokracje tyle że nie da się zeszmacić jak Kukiz. W jego otoczeniu nie ma miękkiej gry i nie znam tam ludzi którzy cofną się o krok lub dadzą się zastraszyć czy przekupić - choć w Elblągu jak dla mnie okazali się za miękcy na protest przeciwko sprzedaniu Gowina i zmyciu tematu aborcji z politycznej wokandy
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-20)
Reklama