UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Zaraz dowiemy się z komentarzy, że władza PIS już dawno by to zrobiła. Jak działający już od lat pomnik gospodarności PIS, tzw. CPK
  • Taka prawda. Jak pisowcy mówili że pierwsze Izery zjadą z taśmy w 2025 to pisiory im wierzą
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    17
    23
    Ciemny lud to kupi(2026-04-16)
  • Czy żebranie jest zakazane czy coś się zmieniło?
    8
    11
    Skończyło się koryto(2026-04-16)
  • @Skończyło się koryto - Toż to nie żebranie! Prezes i s-ka zabiegają o środki zewnętrzne!
  • nie skończyło się koryto, tylko czekiści zabrali do niego dostęp
  • @Skończyło się koryto - "Czy żebranie jest zakazane czy coś się zmieniło?" - Może panie Kaczyński i reszto PISu, zacznijcie żyć finansowo na poziomie Waszych tak wierzących wam wyborców. Za 3000 miesięcznie da się przeżyć przecież panie Kaczyński. Ale na podłą animacje o jeżyku złodziejaszku starczyło, musi starczyć na wszystko.
  • @Ciemny lud to kupi - Produkcja Izery był podparta planem funduszy europejskich które rudy razem z fonderlajenową blokowali. A ciemny lud peowski kupił dziwne śmieszne bajeczki i do tej pory powiela te bzdury już do znudzenia.
  • @Skończyło się koryto - Teraz dopiero będzie magiel. Dziwię się Panie Kaczyński, że Pan z czymś takim tu wyskakuje. Zbiórki to na TV Republika.
  • @Skończyło się koryto - Teraz Kaczor dał seniorom piłkę za plecy na dobieg. Przelew dla Rydzyka, przelew dla Republiki, jeszcze koryto partyjne mają emeryci sponsorować.
  • @Skończyło się koryto - Przecież to jest układ mafijny z bossem na Nowogrodzkiej. Człowiek wybrany w wolnych wyborach parlamentarnych do Sejmu płaci haracz 1000zł. Europoseł ma już okupu 5000zł. Jeszcze się migają to ich tam karcą wezwaniami. Przecież jak mnie zatrudniają w firmie to nie każą mi haraczu oddawać szefowi bo mnie wybrał na stanowisko i dał możliwość zarobku.
  • Widać że znaczna część elektoratu malarza kominów posiada wykształcenie podstawowe. Nadal czekają na realizację 100 konkretów.
  • "Nadal czekają na realizację 100 konkretów. " - Te trollu, ja nadal czekam na 100 konkretów Zmorawieckiego, tyle lat i nic. Tusk inflację opanował i PIS od razu niema teraz za co żyć, ciekawe. Lepiej się nie odzywaj.
    3
    3
    Netkot(2026-04-17)
  • No właśnie, był już partner chętny produkować Izerę, ale projekt ten został wygaszony, ciekawe dlaczego obecny rząd nie dążył do wdrożenia produkcji tego samochodu, skoro był już chętny duży koncern na współpracę i teraz robią sobie żarty na temat Izery, ciekawe na czym obecny rząd zamierza oprzeć rozwój polskiej gospodarki w przyszłości, skoro model podwykonawstwa w oparciu o niskie płace już się kończy, rolnictwo też powoli się zwija. Polska musi wchodzić w rynki wysoko przetworzonych towarów, typu właśnie samochody, pojazdy i maszyny, więc należało ten projekt kontynuować i wdrożyć do produkcji.
  • "iekawe dlaczego obecny rząd nie dążył do wdrożenia produkcji tego samochodu" - Bo ten projekt, jak praktycznie wszystkie projekty PIS, powstały wyłącznie dla dojenia kasy z budżetu. Nie posiada żadnych wiarygodnych podstaw do dokończenia go. Kręgi cwaniaków są zainteresowane tymi projektami PIS, bo za nic można zarobić, nic więcej. PIS to taka partia właśnie. Brawa dla rządu, że nie kontynuuje cwaniackich projektów PIS
    1
    2
    Netkot(2026-04-18)
  • @Netkot - Napisałem, że był duży koncern, który chciał produkować samochód w Polsce i to jest fakt. Można było rozpocząć produkcję. Teraz nie produkują, PiS nie rządzi już od ponad 2 lat, a ta spółka istnieje nadal, to po co istnieje skoro nie zdecydowali się na produkcję Izery z tym chętnym koncernem i co dalej rząd KO zamierza robić w tej sprawie? Jaki model rozwoju Polski chce zaproponować? Jak pisałem konkurowanie w oparciu o niskie płace się kończy, rolnictwo się zwija, więc co zamierza rząd?
  • Po tym co zrobiliście po "wygraniu" wyborów do sejmu, nie uwierzę w konstruktywność PiS, już nigdy.
    0
    2
    Netkot(2026-04-19)
Reklama