UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Co to za głupi tekst "Miał grozić kobiecie i jej dzieciom" Czy moglibyście się zastanowić co wy piszecie? Ja miałem wczoraj wywieźć liście z działki ale tego nie zrobiłem. To w końcu ten typ groził czy miał grozić?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    6
    Och PISarze(2025-10-30)
  • @Och PISarze - Słuchaj amebo ! Dopiero kiedy sąd wyda wyrok i ogłosi groźby to dopiero można pisać że faktycznie groził a puki co nawet nie przyznaje się do winy a więc ? Nie znasz prawa, paragrafów a zabierasz głos by zaistnieć !
  • @itp - nie strasz bo się....
  • @itp - Amebo powiadasz a piszesz " puki ". Ty chyba z pisowskich elit jesteś co ?
    7
    4
    Tak myślę(2025-10-30)
  • @itp - Dałem Ci minusa, mimo, że napisałeś prawdę. Tylko PÓKI nie odrobisz lekcji ortografii nie mogę wycofać tego minusa. Znajomość ortografii w każdej rzeczowej dyskusji jest konieczna, bo w przeciwnym razie wychodzi się na osobę mało poważną.
    3
    1
    Ortolek(2025-10-30)
  • @Och PISarze - Mnie też ta nowo-mowa dezoriętuje.. miał grozić, to groził czy nie? To prawnicy kaleczą nasz język, nasze życie, swój zawód i wzajemnie sie wykluczają, robią w kraju bezprawie, a przecież jasno można napisać, że groził, ale nie przyznaje się do winy, a po kropce reporter/ka pisze, że trafił do aresztu, zamiast miał trafić, bo przecież wyroku jeszcze nie ma, w/g "ameby" brylującej w prawie, to są makaronizmy nawijane nam na uszy by zrobić chaos i go robią w każdej dziedzinie žycia, bo są ameby, które to łykają zanim pelikan to połknie a ministra i "psycholoszka" to zatwierdzi. Zachodzi pytanie czy Polacy to gęsi i swòj język mają, czy raczej ameby, które go nie znają
    3
    3
    Kaczor- koci kaczor(2025-10-30)
  • @Kaczor- koci kaczor - Miał umrzeć, ale ležy już w kostnicy' - wyroku jeszcze nie ma, ale dajemy mu szansę, może się obudzi.
    3
    0
    Dla reportera(2025-10-30)
Reklama