UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Przepraszam za nieobecność, ale sobotni poranek spędzam pijąc kawkę z mężem i delektuję się spokojem, ciszą, wspólną rozmową, z dala od ludzi, problemów, polityków, spraw zawodowych i opowieściami z mchu I paproci,
  • A ty kto? Nie potrafisz się podpisać?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    5
    Ciotka Irena(2025-10-25)
  • @Ciotka Irena - Jestem kobietą, wodą, ogniem, burzą, perłą na dnie Wolna jak rzeka nigdy, nigdy nie poddam się!-:)) żadnym naciskom, organizacjom, stowarzyszeniom i partyjką! Az zal patrzeć jak wiele jest samotnych i nieszczęśliwych kobiet szukających swojego szczęścia i substytutów w życiu
  • MariuszLewandowski-Fc Na spotkaniu nie byłem bo tansem nie jestem ale masz rację - żal że faceci zachowują się jak pętaki ale cóż - takie mamy czasy. Wszyscy szukamy substytotów od czasu gdy Jeferson zapisał z Konstytucji USA prawo do szczęścia skończyła się katolicka koncepcja dążenie do zbawienia która stworzyła cywilizację europejską. śp Stanisław Lem pisał o automatach z LSD chyba w "Kongresie futurologicznym " a dziś powoli taki mamy świat.... Naciski i partyjki to patologia ale stowarzyszenia tworzone dla określonych zadań - czemu nie ? Partyjniactwo nie może ograniczać wolnej woli no chyba że ktoś jest miękkiszonem i woli być w stadzie jemu podobnych....
    2
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-10-26)
  • MariuszLewandowski-Fc Godne to i sprawiedliwe słuszne i zbawienne nie mniej Panie mają prawo do spotkań i super że się w końcu zebrały... od czasu wyjazdu Angeliki do Warszawy wydawało się że brak w tym mieście " kobiet " i przypominam że opowieści z mchu i paproci to nieodmiennie domena kobiet j jako mężczyzna nawet lubię posłuchać owego szczebiotania o niczym, ,, ,,
    2
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-10-26)
Reklama