UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dziwne pracowałem w ochronie dwa lata temu na ZUO jak był Dogmat i wiem, że odpady są w jednym miejscu na początku kompleksu, a cała reszta to maszyny metal tam nie było śmieci wiem, bo było monitorowane i sprawdzane, a przy sortowni buda bez monitoringu była, a przy bramie w budzie podgląd kiepski i na sortownie był ledwo widoczny. Taki zakład to przy sortowni buda ochroniarza powinna była już dawno mieć podgląd na sortownię, żeby był ciągły podgląd na wszystko dokładnie, a tu nagle wszystko się zapaliło to dziwne i straż przyjeżdża jak już całość się paliła to jest bardzo ciekawe i podejrzane to kiedy to wykryto czy alarm zadziałał co ważne czy był słyszany i co robiła ochrona? telewizję się oglądało i grało w gry zamiast potrzeć na kamery. Ten system alarmowy miał wady wył czasami bez przyczyny, ale buda daleko i nic nie słychać jak gra telewizja. To problem jest poważny niech Neptun właściciel ochrony płaci za co brali pieniądze za ochronę obiektu czy spanie i oglądanie telewizji w każdej budzie. Systemy alarmowe powinny też być naprawione, żeby nie wyły bez przyczyny, bo to powoduje, że już się na to nie reaguje tak jak powinno. Chcieli tanim kosztem to teraz mają drogo bardzo drogo. Firmy ochroniarskie profesjonalne przegrywały przetargi, bo za drogie wzięli firmę krzak co ma wywalone i klops narobiło się bigosu.
  • profesjonalna ochrona ? każda ochrona to teraz ludzie z orzeczeniem o niepełnosprawności, albo leśne dziadki co ledwo chodzą. W Dogmacie tak samo więc niech Pan nie pisze o profesjonalnej ochronie
  • @marz - leśny dziadek jest lepszy od ciebie fujaro..
Reklama